FRONT DESK  •   Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Επιλογές  •  Ομάδες Μελών  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Αλληλογραφία  •  Σύνδεση
Knowledge Base 
 Εγχειρίδιο: "Πώς να χάσεις τη δουλειά" Ιστορία Νο.2 
Description Χαρά Καψανάκη, Business&Career Trainer-Mentor
Συγγραφέας Grammateas Ημερομηνία Δευ Ιούν 25, 2012 10:45 am Type 1
Keywords
Category Ανάπτυξη Δεξιοτήτων
Αναγνώσεις 1175 Βαθμολογία 7/10, 1 ψήφος(οι) [Βαθμολογήστε το Αρθρο]

Εγχειρίδιο: "Πώς να χάσεις τη δουλειά" Ιστορία Νο.2
Χαρά Καψανάκη, Business&Career Trainer-Mentor
H Κατερίνα έχει ξεκινήσει από καιρό να εκπαιδεύεται για να κερδίσει μια πιο ανταγωνιστική θέση στην αγορά εργασίας, ενώ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να γίνει P.A. Eίναι δυναμική, όμορφη, έχει πείσμα και θέληση, είναι τυπική στην εργασία της εκμεταλλεύεται τα έξτρα ωράρια που της τυχαίνουν για την αύξηση του εισοδήματός της. Θα ήθελε να μπορεί να εξυπηρετεί και σαν freelancer εργασίες δακτυλογράφησης, παρουσιάσεων, καταχώρησης στοιχείων κ.ά., ώστε να δοκιμάσει τον εαυτό της σε μια light μορφή επιχειρηματικότητας.

Εκπαιδεύτηκε στο τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης, τόσο για αγγλικά όσο και ελληνικά, μελετάει αγγλική εμπορική αλληλογραφία και κάνει εξάσκηση στην δακτυλογράφηση.

Image

Κατά την αυστηρή της κρίση τα ‘τεχνικά’ της χαρακτηριστικά θέλουν βελτίωση. Κατά την δική μου είναι μια χαρά αρκεί να μην βιάζεται και να πληκτρολογεί με ακρίβεια, χωρίς ταχύτητα σε αυτή τη φάση.

Κατά την άποψή της το κείμενο-εργασία, αφού παραδόθηκε χωρίς λάθη, είναι σχετικά εντάξει , μια και θα προτιμούσε να είχε καλύτερους χρόνους. Κατά την δική μου η ποιότητα είναι αυτή που θα την κάνει να ξεχωρίσει: ζυγισμένη σωστά σελίδα, αριθμήσεις στα υποσέλιδα εφόσον είναι αυτόνομα κείμενα, οι πίνακες του excel με κεφαλίδες-υποσέλιδα, ονομασία στις καρτέλες, έλεγχο περιοχής εκτύπωσης, κελιά σε σωστό πλάτος, πίνακας να χωράει σε μία σελίδα και να ζυγίζει σωστά μέσα σε αυτήν κ.ά.

Κατά την κρίση της η προβολή της στα social media είναι προσωπική υπόθεση, όπως επίσης και ο τρόπος διαχείρισής τους. Κατά την κρίση μου η προσωπική προβολή σε κάθε φιλική συγκέντρωση, οι άπειρες φωτογραφίες ιδιωτικών στιγμών, η έντονη αντιπαράθεση σε φιλοσοφικά ζητήματα, η δημόσια προβολή συναισθημάτων κ.λπ., την φθείρουν και την αποτρέπουν από τον στόχο της.

Η Κατερίνα ή θα αλλάξει επάγγελμα ή δεν θα φτάσει στο στόχο της αν δεν εναρμονιστεί με αυτό που θέλουν οι άλλοι από αυτήν. Προφανώς, επειδή δε θίγει κανένα και είναι αξιοπρεπής, όπως και καλή υπάλληλος, πάντα θα υπάρχει ένας εργοδότης γι΄ αυτήν. Έστω, ένας που θα της υποδεικνύει πώς θέλει τις εργασίες του. Όχι όμως για να την κάνει P.A.

Κάπως έτσι απαντάω στις ερωτήσεις της "μα, γιατί τι έχω και δεν μου δίνουν την ευκαιρία κι εμένα;" ή "γιατί προτίμησε την άλλη που έχει τελειώσει μόνο ένα Λύκειο;"
Γίνομαι τοίχος πολλές φορές να τσακιστείς πάνω μου, Κατερίνα. Καλύτερα πάνω μου παρά έξω στην αγορά. Καλύτερα τώρα μαζί μου, παρά άλλα δέκα χρόνια απορίας. Και θα πετύχεις. Στο λόγο μου, θα πετύχεις.


  
Βαθμολογία 7/10, 1 ψήφος(οι) [Βαθμολογήστε το Αρθρο]

 Μετάβαση στη:   

Powered by Knowledge Base, wGEric ©2002 PHPBB.com MOD
This script (Knowledge Base - MX Addon v. 1.03e) is modified by HaploΌλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες

Board Security
Powered by phpBB2 Plus, Artikelweb and Kostenloses Forum based on phpBB © 2001/6 phpBB Group :: FI Theme :: Mods και Ευχαριστίες