Πού να βάλω το γραφείο στο σπίτι μου; 

Description home office advices
Συγγραφέας Grammateas Ημερομηνία Τετ Οκτ 24, 2012 12:46 pm Type 1
Keywords
Category Home Office
Αναγνώσεις 2592 Βαθμολογία 9/10, 1 ψήφος(οι) [Βαθμολογήστε το Αρθρο]Το γραφείο σας μπορεί θαυμάσια να ξεκινήσει από το σπίτι. Ταιριάζει εκεί ακριβώς που εσείς νιώθετε καλά να εργαστείτε δημιουργικά και παραγωγικά. Το φως, η εργονομία και η άνεση του χώρου είναι καθοριστικά.


Image


Με μια μικρή δαπάνη χρόνου για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία, αξίζει τον κόπο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα τις ώρες που θα εργάζεστε εκεί. Το βράδυ όταν όλη η πλάση και οι λοιποί ένοικοι ησυχάζουν; Από νωρίς το πρωί; Αν εργάζεστε βράδυ, το παράθυρο δεν θα σας είναι και τόσο απαραίτητο, όσο αν εργάζεστε πρωί.
Θα υποδέχεστε κόσμο; Αν ναι, θα πρέπει να φροντίσετε και τον χώρο επισκεπτών σας. Μια πολυθρόνα ή μια καρέκλα επισκεπτών, τουλάχιστον.
Θα έχετε μεγάλο αρχείο; Αν ναι, καλύτερα να μην είναι σε χώρο διαδρόμου, ώστε να τηρείται η σχετική τάξη ή μακριά από την κρεβατοκάμαρα. Γενικά, δεν ενδείκνυται η κρεβατοκάμαρα και ο ιερός χώρος του ύπνου.

Το Πρότυπο Λειτουργίας Γραμματείας 1437 του ΕΛΟΤ θα σας είναι χρήσιμο για τον σχεδιασμό της γραμματειακής υποστήριξης του γραφείου σας.


Καλή αρχή!


Powered by Knowledge Base, wGEric ©2002 PHPBB.com MOD
This script (Knowledge Base - MX Addon v. 1.03e) is modified by Haplo